•  
  • Dr Dragiše Mišovića 169, Čačak /
  • info@pzm.rs /
  • +381 64 93 44 964 (Pon-Pet 09-15h)

Privatnost podataka

Ova izjava o poverljivoti podataka (dalje u tekstu: Izjava), odnosi se na poverljivost podataka koji su korišćenjem Internet stranice www.popustizamlade.rs od strane korisnika prikupljeni i arhivirani u bazama podataka udruženja "Popusti za mlade" (u daljem tekstu: PZM ).

Prikupljeni podaci se dele na opšte i lične informacije. PZM kao pružilac usluga Internet stranice www.popustizamlade.rs ulaže maksimalne napore radi zaštite Vaše privatnosti kad ste “online” kao korisnik. Kako biste lakše razumeli koje informacije prikupljamo i kako koristimo te informacije od Vas se traži da pažljivo pročitate ovu Izjavu.

Zadržavamo diskreciono pravo da ovu Izjavu možemo izmeniti u svako doba i da tako izmenjen tekst postane važeći odmah po objavi na Internet stranici www.popustizamlade.rs. Ukoliko nastavite da koristite ovu internet stranicu nakon izmena podrazumeva da prihvatate sve uslove tako izmenjene Izjave. Stoga savetujemo korisnike da periodično ponovo detaljno pročitaju informacije sadržane u Izjavi kako bi bili informisani o evntualnim promenama.

Lične informacije su informacije koje određuju tačno pojedinog korisnika. Prilikom korišćenja Internet stranica www.popustizamlade.rs možemo zahtevati od Vas neke lične informacije za korišćenje određene opcije, kao što su ime i prezime, adresa stanovanja, e-mail adresa, telefonski broj, datum rođenja i sl.

Opšte informacije su informacije koje ne određuju tačno pojedinačnog korisnika. Ove informacije se odnose na primer, na podatke koju ste Internet stranicu posetili pre ili posle posete Internet stranice www.popustizamlade.rs, vrstu pretraživača koju koristite i Vašu internet protokol (IP) adresu. Ova vrsta informacija se može uz pomoć elektronskih alata automatski prikupljati u trenutku kad posetite Internet stranicu www.popustizamlade.rs. Opšte informacije možemo da koristimo bez ograničenja za rešavanje problema administracije Internet stranice www.popustizamlade.rs kako bismo poboljšali naše oglašivačke i promotivne rezultate i kako bismo poboljšali našu ponudu proizvoda/usliga na tržištu, analizu trendova, sakupljanje demografskih podataka, analizu skladnosti sa pozitivnim propisima i saradnju sa institucijama odgovornim za sprovođenje zakona.

“Promotivne e-mail poruke” oglašavaju proizvode/usluge iz ponude, a takve poruke šalju se korisnicima koji su odabrali opciju primanja Promotivnih e-mail poruka. U slučaju da ne želite da primate takve poruke u bilo kom trenutku nakon registrovanja, možete otkazati primanja Promotivnih e-mail poruka slanjem e-mail poruke sa takvim zahtevom na našu e-mail adresu.

Zbog prirode Internet mreže ne možemo garantovati potpunu zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili sa Internet stranice www.popustizamlade.rs, pa stoga nismo odgovorni za bilo kakve eventualne štetne radnje trećih lica koja takve poverljive informacije neovlašćeno primaju i koriste ili neovlašćeno otuđe. Informacije koje ste objavili na javnim delovima Internet stranice www.popustizamlade.rs takođe mogu biti dostupne drugim korisnicima i trećim licima i kao takve mogu se bez Vašeg znanja pojaviti na drugim Internet stranicama ili web pretraživačima, u tom slučaju nismo odgovorni za bilo kakvu eventualnu štetu. Ova Izjava odnosi se samo na korišćenje informacije koje prikupljamo od Vas kao korisnika Internet stranice www.popustizamlade.rs. Druge internet stranice kojima se može pristupiti putem Internet stranice www.popustizamlade.rs imaju svoje vlastite izjave o poverljivosti podataka. S obzirom da udruženje "Popusti za mlade" nije ni na koji način nije odgovorno za načine i uslove rada trećih lica, preporučujemo Vam da pre početka korišćenja drugih Internet stranica pregledate pažljivo izjavu o poverljivosti podataka te stranice.

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi poverljivosti podataka, ili ako želite da promenite ili ažurirate neke od podataka molimo Vas da nam pošaljete e-mail poruku sa potrebnim informacijama na našu e-mail adresu.

Registracijom/otvaranjem korisničkog naloga na Internet stranici www.popustizamlade.rs smatra se da je korisnik ovu Izjavu o poverljivosti podataka u celosti pročitao, razumeo i prihvatio.

Još nemate PZM Karticu?

Možete postati korisnik kartice na 3 načina:

Postanite korisnik brzo i lako uz pomoć online prijave

Popunite pristupnicu koja se nalazi u našoj kancelariji

Izdvajamo

Prijatelji organizacije