•  
  • Dr Dragiše Mišovića 169, Čačak /
  • info@pzm.rs /
  • +381 64 93 44 964 (Pon-Pet 09-15h)

Dešavanja

LoveFest 2016

Lovefest, jedna od najvećih muzičkih manifestacija u Srbiji i regionu, biće održana od 4. do 6. avgusta 2016. godine u Vrnjačkoj Banji, a festivalske ulaznica možete kupiti i našoj kancelariji uz popust! Takozvani festival ljubavi tokom decenije postojanja okupio je nekako stotina hiljada posetilaca i postao jedan od najpopularnijih u regionu, a to je potvdio i plasmanom u 10 najboljih festivala u Evropi! Za jubilarno izdanje Lovefest-a organizatori su spremili iznenađenje za najvatrenije fanove I one koji na vreme dođu do ulaznice jer će imati prilike da uživaju u muzičkom spektaklu pod nazivom Lovefest eXeperience, 24. novembra u Beogradu kada će nastupiti Jeff Mills i Simfonijski orkestar RTS-a. Najvatreniji fanovi festivala ljubavi i oni koji budu imali sreće da na vreme dođu do svoje ulaznice imaće priliku da vide muzički spektakl kakav nikada ranije nije izveden na ovim prostorima, čija se realizacija pažljivo pripremala poslednjih šest meseci.

Na najvećoj i najvatrenijoj Fire bini publika će imati priliku da proslavi jubilej uz legende svetske muzičke elektro scene Sven Vath-a, Ben Klock-a i dvojac Pan-Pot. Na najveću binu festivala dolaze i ostali članovi Cocoon “porodice” Daniel Stefanik, Markus Fix i Ilario Alicante, Robert Dietzkao i di-džej duo Zenker Brothers. Specijalan live nastup imaće tehno trojac Paranoid London, koji je specifičan po tome što u medijima ne prikazuje ništa osim svoje muzike ispunjene urnebesnim tekstovima.

Energy Stage deseti rođendan slavi uz di-džejeve kojima je puštanje muzike sa vinila gotovo u krvi. Na najveću andergraund binu u Srbiji stiže Phil Weeks, simpatični Francuz koji je toliko posvećen svojoj publici da čak ima i YouTube vlog namenjen svim fanovima. Svojim karijerama dugim skoro tri decenije iskustvo na bini ove godine diktiraju Anthony Parasole i Rick Wilhite, a osim njih na Energy Stage dolaze i Tornado Wallace, Joey Anderson i Delta Funktionen.

Live Stage je kao i svake godine naklonjen različitim muzičkim ukusima pa će tako tokom tri festivalska dana fanovi hip-hopa imati priliku da čuju nastupe Eda Maajke, Marčela, Stereo Banane, kao i kontroverzne Mimi Mercedez. Za sve ljubitelje gitarskog zvuka na Live binu dolaze Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Diciplin A Kitschme, Ritam Nereda, Bjesovi, E Play, kao i sastav Irie Fm koji je nedavno osvojio nagradu za najbolji reggae bend u Evropi.

Autor Sanja | 24.06.2016 | 0 Komentara | Tagovi:festivallovefestvrnjackabanja

Još nemate PZM Karticu?

Možete postati korisnik kartice na 3 načina:

Postanite korisnik brzo i lako uz pomoć online prijave

Popunite pristupnicu koja se nalazi u našoj kancelariji

Izdvajamo

Prijatelji organizacije