•  
  • Dr Dragiše Mišovića 169, Čačak /
  • info@pzm.rs /
  • +381 64 93 44 964 (Pon-Pet 09-15h)

Dešavanja

Soundlovers festival 2016

Soundlovers, jedna od najvećih muzičkih manifestacija u Srbiji, održaće se u Zrenjaninu od 22, 23. i 24. jula 2016. u prostoru letnje kino bašte pored gradske kuće. Ovaj festival elektronske muzike namenjen je pre svega mladim ljubiteljima muzike u našoj zemlji i okruženju koji će i ove godine, kao i prethodnih, moći da uživaju u nastupima domaćih i stranih umetnika.

Soundlovers je osnovan 2009. i tokom godina se pozicionirao na festivalskoj mapi Srbije kao jedna od najboljih letnjih manifestacija u Banatu koje ne bi trebalo propustiti i to iz više razloga, a mi ćemo navesti samo neke od njih. Možda je i najbolji taj što u gradu na Begeju možete čuti zvuke svetskih imena koje nastupaju širom planete i to sve u centru grada pod otvorenim nebom, ali ne treba ni zanemariti činjenicu da možete upoznati mnogo pozitivnih ljudi i đuskati celu noć. Ne treba zaboraviti ni jeftine karte i cene pića, tako da ako niste na letovanju ne propustite da svratite u Zrenjanin!

Cilj organizatora je da kroz festival razvije i obogati turističku ponudu Zrenjanina, ali i da usmeri mlade ka volonterizmu i obrazuje ih kroz kampanje, kakve su „Ne spajam volan sa alkoholom“, „Ekomotivacija“ , „Volontiraj“.

Ne propustite šansu da budete deo najveće muzičke manifestacije u Banatu i na vreme kupite karte i to po specijalnoj za članove PZM tako da ćete još uspeti i da uštedite. U Zrenjaninu vas čekaju nastupi disk džokeja Petera Nikolića iz Slovenije, hrvatskog DJ Antonia i bugarske zvezde elektronske scene Konstantina Moeva, kao i domaći EDM dvojac Divolly & Markward, DJ MOOKA i Miss S.A.S.H.A.

Autor Sanja | 10.06.2016 | 0 Komentara | Tagovi:muzikatehnozrenjaninzurkaprovodfestival

Još nemate PZM Karticu?

Možete postati korisnik kartice na 3 načina:

Postanite korisnik brzo i lako uz pomoć online prijave

Popunite pristupnicu koja se nalazi u našoj kancelariji

Izdvajamo

Prijatelji organizacije