•  
  • Dr Dragiše Mišovića 169, Čačak /
  • info@pzm.rs /
  • +381 64 93 44 964 (Pon-Pet 09-15h)

Dešavanja

Karavan "Moja Srbija" u Čačku

Karavan "Moja Srbija" u subotu, 25. juna 2016. godine stiže na Gradski trg u Čačku, a na štandu TO Čačka prisutnima će se predstaviti i PZM!

Koje destinacije u Srbiji morate da posetite, a koje prirodne i istoriske znamenitosti treba da obiđete, moći ćete da saznate ovog vikenda, ali i da uživate u raznovrsnom kulturno-umetničkom i muzičkom programu koje je priredila TO Čačka u saradnji sa TOS. Takođe, okušajte svoju sreću u kvizu "Koliko poznaješ Srbiju".

Na štandu će biti predstavljena turistička ponuda ovog područja, manifestacije koje se održavaju u letnjim mesecima, kao i gastronomski specijaliteti ovog kraja i unikatni predmeti i suveniri.

Raznovrstan i zanimljiv kulturno-zabavni program počeće u 17 časova nastupom folklornog ansambla "Bambi", dok je pola sata kasnije planirano svečano otvaranje karavana "Moja Srbija" u Čačku uz nastup učenika Muzičke škole "Dr Vojislav Vučković" i mališana predškolske ustanove "Moje detinjstvo". Glumac Baćko Bukumirović izvodiće poeziju posvećenu Moravi i ljubavi, a nastup orkestra "Dragačevske trube" je svojersna uvertira u predstojeći 56. Dragačevski sabor trubača. Nagradna igra je planirana za 19.30 časova, a nakon nje će uslediti deo iz predstave dramskog teksta Stevana Pešića "Tesla ili prilagođavanje anđela". Od 21 čas na Gradskom trgu nastupiće grupa “MVP”.

Turistička ponuda naše države u letnjem periodu biće promovisana u okviru karavana “Moja Srbija” u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Čačku, Zrenjaninu, Somboru, Kruševcu, Vranju, Valjevu, Novom Pazaru, Užicu, Zaječaru, Požarevcu.

Autor Sanja | 22.06.2016 | 0 Komentara | Tagovi:karavanmojasrbijaCacakPZM

Još nemate PZM Karticu?

Možete postati korisnik kartice na 3 načina:

Postanite korisnik brzo i lako uz pomoć online prijave

Popunite pristupnicu koja se nalazi u našoj kancelariji

Izdvajamo

Prijatelji organizacije